Lilypie 2nd Birthday Ticker

sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Palautumista vanhoihin mittoihin

Eilen oli merkittävä päivä - vedin jalkaani normaalikokoiset farkut ja laitoin sormukset takaisin sormiin! Myös vaaka näyttää taas tuttuja kymmenlukuja (siis meidän huijausvaaka, joka näyttää aina pari kiloa liian vähän). Liikkeet ei kyllä vielä ole niin sulavia ja vauhdikkaita kuin ennen ja vyötäröllä on ylimääräistä nahkaa vaikka muille jakaa, mutta särkylääkkeistä pääsin eroon jo melkein viikko sitten. Jee!

Lauantaina oli ihana aurinkoinen syyspäivä, ja nautimmekin siitä käymällä tunnin kävelyllä Nöykkiössä ja Eestinlaaksossa. Nyt on tullut muutamassa viikossa käveltyä noin 100 kertaa enemmän kuin kolmen vuoden aikana täällä yhteensä. Täällä on ihan kiva kävellä, kun samalla voi arvostella ihmisten taloja ja pihoja, ja miettiä mihin niistä voisi muuttaa ja mitä kullakin rakennuttajalla on oikein pyörinyt päässä kun on jotain meidän mielestä täysin dorkia ratkaisuja tehnyt. Päivällä pyörähdettiin Hulluilla Päivillä Tapiolassa (haluamani tuote oli sitten myyty loppuun klo 9 aamulla...) ja illaksi vuokrattiin leffa Suden Vuosi. Voin suositella.

Sunnuntai sen sijaan aika pitkä päivä, kun pieni poika on nyt ärtynyt jostain mitä me ei meinata osata parantaa ja ulkonakin on tylsä sää.

Ei kommentteja: