Lilypie 2nd Birthday Ticker

sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Pienen pojan varpaista

Tänä viikonloppuna on juhlittu pienen pojan varpaita. Anssi järjesti varpajaiset lauantaina meillä kotona, mutta pienen pojan kanssa meille oli varattu turvapaikka Puistolasta juhlien ajaksi.

Varpajaisjuhlaa varten koitimme painaa pojan jalanjäljen lahjaksi saamallamme setillä. Tästä tapahtumasta tosin tuli täysi katastrofi, joka lähti siitä että miehet (ainakaan miesinsinöörit) eivät lue käyttöohjeita (tai ainakaan noudata niitä) ja loppui siihen että minä kikatin pojan kanssa osoitellen "kipsissä" olevaa Anssia ja epämuodostunutta jalkaparia ja Anssi ilmoitti että jatkossa kerhotädit saavat hoitaa tällaiset hommat :) Varpajaiset joka tapauksessa menivät ilmeisen riehakkaissa tunnelmissa. Turkulaiset olivat tosin jo siivonneet kämpän kun sinne palasin Puistolan-Lauttasaaren kierrokselta :)

Muuten tällä viikolla pieni poika on tutustunut kokoisiinsa kavereihin. Keskiviikkona kävin Latokasken asukaspuiston Toukkiksessa eli 0-2 vuotiaiden tapaamisessa. Poika oli tapaamisen nuorin, ja ei tavannut ketään, koska nukkui vaunuissa koko sen ajan kun ehdimme paikalla olla. Torstaina Teppo, Nina ja 6 viikkoa poikaa vanhempi Eevi tulivat vierailulle. Kokovertailussa pieni poika taisi olla hippasen Eeviä isompi, mutta Eevi vakuutti tarkkaavaisuudellaan ja pienellä sievällä äänellään. Perjantaina taasen pientä poikaa tulivat tapaamaan Emilia ja "Hipsu"- Hipsulla ja pienellä pojalla oli sama laskettu aika, mutta Hipsu tuli maailmaan 9 päivää aikaisemmin. Lisäksi viikolla on treffattu vanhempiakin kavereita, Peppiä ja Ottoa, molemmat n. 8 kk.

Meidän mielestä pieni poika alkaa ottaa katsekontaktia ja hymyillä satunnaisesti, mutta tämä tietenkin voi olla vielä vain vanhempien silmissä nähtyä edistystä. Pojan suosikkipaikka meillä kotona on ehdottomasti vaipanvaihtopiste, josta löytyy molemmille kyljille hauskaa seurattavaa. Toisella puolella värikäs hymynaama, toisella kuivausrummun tausta (meille on jäänyt epäselväksi mikä siellä voi olla niin supermielenkiintoista...).

Tämän kerran kuvissa seikkailevat pienen pojan kanssa Teppo, Nina ja Eevi, kylppärin hymynaama, ja Eno-Hannu.



1 kommentti:

Ami kirjoitti...

Nuo farkut on niin Iso Poika -farkut! :-)