Lilypie 2nd Birthday Ticker

maanantai 8. lokakuuta 2007

Tuleva jalkapalloilija?

Pieni mies saa melkein päivittäin enemmän postia kuin kumpikaan meistä, ja jos kukkien määrässä lähdetään kilpailemaan niin jäämme ihan jumboiksi. Sen lisäksi että pienen pojan vaatekaappi on melko täynnä toinen toistaan ihanampia lahjavaatteita, pyörii täällä nyt kolme identtistä jalkapalloa :) Selkeästi havaittavissa siis ihmisten huoli siitä että pientä poikaa ei rohkaista jalkapallo-ignoranttien vanhempien toimesta riittävästi tämän pelin maailmaan.

Viikonloppuna kävimme Tampereella tervehtimässä isovanhempia. Isovanhemmat ristittiin mummuksi ja ukiksi. Pieni poika oli loistava matkustaja, sekä meno- että paluumatka menivät rauhallisissa merkeissä nukkuessa. Myös vierailumme Jennin ja Antin luona meni jopa toivottua rauhallisemmin - pieni poika nukkui kävelymatkan (3-4 km), koko vierailun ja vielä paluumatkankin.

Tänään kävimme ensimmäistä kertaa neuvolassa. "Virkku vauva" sai myös merkinnän upeasta kasvusta, mittaa nyt on 56 cm (+2 cm) ja 4740 g (+360 g). Alla vielä muutama otos sunnuntai-illan kylvystä ja puhtaasta pojasta.

Ei kommentteja: