Raskausaikana ei tullut juotua "oikeaa" siideriä tai kaljaa käytännössä ollenkaan, vaan nautiskelin limuosaston 0-1 prosenttisia korvikkeita. Täytyy sanoa että alkoholiton / pieniprosenttinen siideri maistui mielestäni enemmän normaalilta siideriltä, kuin mitä alkoholittomasta oluesta voi sanoa. Siksi olikin melkoinen järkytys nyt maistaa ekaa kertaa tammikuun jälkeen oikeaa siideriä. Olen jo monta vuotta juonut pelkkää kuivaa siideriä ja haukkunut kaikki makeat, normaalit ja lightit versiot. Alkoholittomissa kuitenkin valinnanvaraa oli tosi vähän (join yhteensä kahta laatua: Stowford Press LA ja Kopparberg Karpalo), eikä yhtään oikeasti kuivaa (Stowford Press on Medium Dry). Luultavasti tästä syystä Anssin ostama Extra Dry -siideri maistui siis melkein kamalalta. Aivan törkeän kuivalta. Pahvilta. Järkytyin syvästi. Pitänee alkaa siedätyshoito :)
keskiviikko 10. lokakuuta 2007
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
My Finnish is still very bad... I probably misunderstnd the whole text :-) In Germany we have alcoholfree beer, wine and sparkling wine also! But no handcarry to Finland alowed!
Lähetä kommentti