Lilypie 2nd Birthday Ticker

maanantai 17. joulukuuta 2007

Pikkujouluviikko

Pieni tonttumme on juuri päättyneellä viikolla keskittynyt pikkujouluilemaan.

Ensin tiistaina jo melkein unholaan vaipunut vuoden 2001 excuporukkamme Prox kokoontui pitkästä aikaa, ja nyt siis pikkujoulujen merkeissä meillä kotona. Paikalla oli myös toisen sukupolven proxilaisia - Heikki, Eevi, Aada ja Alvar. Meno ja meininki oli kyllä ihan toista luokkaa, kun lapsista kaksi oli juoksevassa ja touhuavassa iässä. Jossain vaiheessa Alvar innostui käyttämään Heikkiä penkkinäkin :) Heikki ei tosin tästä ollut moksiskaan.

Seuraavat pikkujoulut olivatkin jo keskiviikkoaamuna, tällä kertaa Latokasken asukaspuistossa. Itse olin nämä unohtanut kokonaan, mutta onneksi edellisen illan tarjoiluista oli jäänyt jäljelle sen verran, että sain pikkujoulunyyttäreihin tuomisia. Toukkiksessa Heikki sai pari kummallista hyää-itkukohtausta, joiden perimmäinen syy jäi mysteeriksi. Näiden juhlien jälkeen väsynyt juhlija lähti vielä hakemaan passiaan poliisiasemalta.

Torstaina vietettiin päivällä kotiäitien ja -isien pikkujouluja Puistolassa, paikalla olivat päivän emäntä Tiina ja isäntä Otto, Sammeli (joka vaihtui myöhemmin Hennaan) ja Peppi, Nina, Teppo ja Eevi, sekä minä ja Heikki. Syötiin joululounas laatikoineen, kalkkunoineen ja rosolleineen. Jälkkärin aikana kaikki neljä lasta nukkuivat samaan aikaan! Heikki oli pukeutunut "tonttuasuunsa" ja joku totesikin että Heikki näyttää kotitontulta. Siltä hän kyllä näyttikin raidallisessa asussaan pyöreine muotoineen :) Vasemmalta alkaen - ja myös ikäjärjestykseeä- Peppi, Otto, Eevi ja Heikki.





Tällä viikolla ollaan kaiken edellämainitun lisäksi myöskin autettu Hennan, Sammelin ja Pepin uuden kodin remontissa - osa paikan päällä ja osa pysymällä pois paikan päältä. Lisäksi molemmilla vanhemmilla on tältä viikolta kaksi liikuntasuoritusta. Maanantaina Helena kävi Pumpissa ja Anssi sählyssä, ja tänään sunnuntaina käytiin vastaavasti vuorotellen Perfect Bodyssa ja lenkillä.

Ensi viikolla onkin Anssi sitten isyyslomalla!

Ai niin, ja päivitin tuohon edelliseen blogientryyn myös kuvia makkaratalkoista!

Ei kommentteja: