Lilypie 2nd Birthday Ticker

maanantai 31. joulukuuta 2007

Yökylässä

Heikin saavutettua kolmen kuukauden kypsän iän päätimme että kyllä näin iso poika selviää yhden yön ilman vanhempiaan. Tai totuuden nimissä ehkä äiti päätti että hän selviää yhden yön ilman poikaansa... Joka tapauksessa Heikki jäi isovanhempiensa luokse Turkuun, kun me lähdimme 29.12. ajamaan kohti Helsinkiä, määränpäänä ystävämme Jaskan 30 v sitsit.

Joulun ja välipäivät olin keskittynyt maidon tuottamiseen varastoon (joskus niitä välivarastoja vaan on pakko olla), jotta Heikki ei kuihtuisi kokoon poissaolomme aikana. Täytyy myöntää että vuorokaudenkin erossaolo 100 % rintaruokinnassa olevasta vauvasta on käytännöllisistä syistä hieman hankalaa, mutta se kannatti, sillä oli hauska sitsata vanhaan perinteiseen tyyliin pitkästä aikaa! Kiitos Jaska ja Tiina hienoista kemuista!

Turkuun palasimme 22 h tuntia lähdön jälkeen ja tapasimme sikeässä unessa olevan Heikin. Heikillä oli aika kulunut kertomusten mukaan hienosti. Illalla oli oikein oltu ravintolassa syömässäkin ja yö nukuttu vain yhdellä heräämisellä. Maitoa oli uponnut suurempina kerta-annoksina kuin osasin odottaa, mutta se oli kuitenkin riittänyt. Luulen että ensimmäinen yökyläily oli hauska kokemus kaikille siihen osallistuneille!

Nyt Heikki odotteleekin innolla illan juhlia kaimansa luona Turussa!

Ei kommentteja: