Lilypie 2nd Birthday Ticker

perjantai 7. syyskuuta 2007

Eka lelu - pehmokirja!

Alunperin inspiraation vauvakirjaan sain jo varmaan vuosi sitten bongattuani eräästä blogista aivan ihastuttavan eläinkirjan. Riman itselleni asetin vähän matalemmalle, kun piirustustaitoja ei oikein ole, ja päädyin siihen että ostan jotain hauskaa lastenkangasta, josta saa kuvia leikattua kirjaan. Myöskään juoni ei ole yhtä mukaansatempaava ja nokkela kuten tuossa innoittajassani. Lisäidean kirjaan sain kuitenkin Oton kirjasta viime viikolla Tuomaisilla käytyäni. Siis kirjahan kaipaa ilman muuta kauniiden kuvien lisäksi myös äänitehosteita. Viikonluontoääni on rapina, ja sen sain aikaiseksi tunkemalla muutaman sivun väliin vanun lisäksi hedelmäpusseja :) Toivottavasti ne on pesunkestäviä kuten muu kirja...

Tässä muutama kuva kirjasta. Siinä on yhteensä 12 sivua = 12 kuvaa, ja kuvissa seikkailee kissa, hiiri ja pari norsua. Nämä elukat olen leikannut kahdesta Tilkkupuodista ostamastani lastenkankaan palasesta. Sivukankaat ovat puuvillakankaan jämiä varastosta, ja kirjan voi sitoa kiinni silkkinauhoilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mieletöntä suoriutumista! :-) Täällä haukotaan vain henkeä, sillä olen jo useamman kuukauden mietiskellyt, että pitäisi korjata yksistä housuista repsottava lahje enkä siitäkään tehtävästä ole vielä suoriutunut!

Ami kirjoitti...

Joo, täälläkin on yksi paita odottanut korjautumistaan tuossa sohvan reunalla jo varmaan kuukauden...