Lilypie 2nd Birthday Ticker

lauantai 8. syyskuuta 2007

Vessajuttuja - osa 1/N

Olen kuullut että vauvaperheen arjessa pissakakkajutut pääsevät ihan uuteen ulottuvuuteen. Tätä varten joitain valmisteluja on tehty kylpyhuoneessa. Ikeasta on hankittu pieni pesuamme, kaappiin on tehty (liian) vähän tilaa ja pesutornin viereen on kyhätty vaipanvaihtopiste. Lisäksi toiseen vessaan on koottu yksi kaappi (ilman jalkoja) lisää, jotta kylppäristä voisi sinne viedä jotain tavaroita, mutta tämä operaatio on vielä kesken...

Vaipanvaihtopisteeseen kuuluu vaihtoalusta (Lastentarvikkeesta), jonka hupuksi olen värkännyt Marimekon Pikku Bo Boo -vahakankaasta päällisen. Samasta kankaasta, mutta puuvillaisesta, olen myös tehnyt henkarissa roikkuvan vaippavaraston. Tänne on nyt säilöttynä äitiyspakkauksen mukana tulleet vaipat + yksi ostamani paketti. Tämän pitäisi olla hieno käytännön oivallus piilottaa rumat vaippapaketit ja pitää aina tarpeellinen määrä käden ulottuvilla. Saa nähdä miten tämä käytännössä toteutuu. Anssilla heräsi kaupassa epäilys, että onko tuo kangas nyt liian poikamainen, kun tosiaan emme vauvan sukupuolta vielä tiedä. Todettiin kuitenkin että molemmilla meillä on autot ja ajokortti, joten eiköhän autot sovi tytöillekin.

Kuvissa näkyy myös, että pesutornin päälle on pinottu kaikenlaisia vauvarättejä. Hieman vauva-arkea vierestä seuranneena olen todennut että kaikenlaista riepua tarvitaan vähän väliä. Perinteisten harsojen lisäksi meiltä löytyy tekemiäni pepunalusrättejä lakanakankaasta ja vielä määrittämättömään tarkoitukseen käyttöön tulevia riepuja vanhoista t-paidoista.

Ne palat mitä t-paidoista jäi jäljelle kokivat vielä uuden reinkarnaation päätymällä "tilkkupeitoksi", jonka toinen puoli mustaa fleeceä.

Ei kommentteja: