Lilypie 2nd Birthday Ticker

maanantai 24. syyskuuta 2007

Yksi iso Helena

Viikonloppu tuli ja meni, mutta minä olen edelleen yksi iso Helena. Maha kasvaa kasvamistaan, ja mahan sisäisen asukkaan elintila selkeästi pienenee ja sen liikkeet tuntuu jopa kovemmilta kuin ennen. Vahvoja merkkejä lähestyvästä synnytyksestä ei ole, mutta jotain pienempää kuitenkin. Tänään varasin neuvolassa jo toisen yliaikakäynnin, ja jos ei viikon päästäkään ole mitään kuulunut niin sitten siirryn jo Jorviin seurattavaksi. No, kai viikossa voi tapahtua mitä vaan. Vaikka olin alunperinkin jo jotenkin valmistautunut tähän pidempään odotukseen, niin kyllä silti toivoin että tuo maaginen laskettu aika olisi pitänyt paikkaansa.

Ideat väkerryksistä alkaa vähentyä päivä päivältä. Viikonloppuna tehtailin pinnasuojan jämäpaloista kuitenkin "viihdyttimen" Anssin autoon. Sopii sinne värienkin puolesta paremmin kuin Golfiin. Tämän tarkoitus siis viihdyttää vauvaa ajomatkojen ajan... toiveajattelua? Toista olen ajatellut tehdä Golfiin, mutta kun sen hyvin riisuttuun varusteluun ei kuulu takapenkin niskatuet niin en oikein tiedä miten sen sinne saisi ripustettua. Täytynee mennä tutkimaan pysyisikö siinä joku tarra, tai olisiko kuitenkin siellä jotkut tapin tyngät, joihin ripustaminen onnistuisi. Arkisin varmaan kuitenkin siinä kärryssä matkataan. Ai niin, ja yksi päivä viime viikolla tein vielä pari "pehmolelua", näitä voisi ehkä tehdä muutaman niin että saa ripustettua vaikkapa siihen lelukaareen. Kun saisi sinne sisälle vielä jonkun kulkusen tai muuta ääntä pitävää!

Tämän päivän aikaansaannos on froteinen pyyhe. Kopsasin mallia äitiyspakkauksen pyyhkeestä. Melkein jo olin tyytyväinen pyyhkeeseen sellaisenaan, mutta sitten se alkoi näyttää tylsältä ja lisäsin vielä tuon kissan. Ja tulin hyvälle tuulelle :)

1 kommentti:

Ami kirjoitti...

Onpa hauska katti pyyhkeessä! :-) Tällä tuotantotahdilla sä voit kohta perustaa oman vauvantarvikefirman...