Lilypie 2nd Birthday Ticker

perjantai 21. syyskuuta 2007

Kirpparikierros

Aamulla havahduin siihen, että ei ole mitään suunnitelmia koko päiväksi. Ulkona oli kaikenlisäksi inhottavan näköinen sää, joten pienen surffailun jälkeen päätin lähteä kirppiskierrokselle. Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi käynyt kirppiksellä. Joten aloitin ensin selvittämään mitä kirppiksiä löytyy Espoosta, ja onko jossain erityisesti lastentavaroita. Tähän näyttikin erinomainen apu olevan Hesarin uusi Oma Kaupunki -palvelu (Espoon kirpputorit).

Kirpparireitille tällä kertaa osuivat Olarin Täydenkuun kirppis, Mankkaan Carouselle lastenkirppis, Mankkaan Akseli-kirppis ja Leppävaaran Zico Lastenkirppis. Täydenkuun kirppiksestä tarttui mukaan kaksi valkoista lakanaa ompelutarvikkeiksi (yht. 2 €), ja Akselista etsimäni lelukaari (3 €), pikkuiset tennarit (1,5 €), pehmeä lelukaari/mobile/joku (1,5 €) ja kertakäyttötuttipullo pusseineen (1 €). Varsinaisista lastenkirppiksistä en löytänytkään sitten mitään, kun vaatteita en alkanut nyt tässä vaiheessa ostaa. Osa kirppisten vaatteista näyttää kyllä aika kuluneilta (esim. bodyt), mutta varsinkin "hienommat" vaatteet hyväkuntoisia ja edullisia (edullisempia tavallisilla kirppiksillä kuin lastenkirppiksillä nopean empiirisen tutkimuksen mukaan).

Tuohon lelukaareen ajattelin ripustaa jotain muita leluja, kun nuo valmiit on tuollaisia kovia. Pääasia, että nyt on jotain mihin niitä ripustella. Ja jos tuo ei näytä toimivalta ratkaisulta, niin eipä se ollut kuin 3 € ja voin sen viedä aina vaikka Kierrätyskeskukseen. Ai niin, siellä ei muuten tullutkaan nyt käytyä... Listalle jäi vielä muutama paikka, ja lisäksi kaikki Helsingin ja Vantaan isot kirppikset, jonne asti en nyt jaksanut lähteä.

Mitähän muuta sitä sitten tekisi? Viime viikolla sorruin jo kliseiseen ikkunanpesuunkin, tosin kliseestä tietämättä... Naapuri kommentoi että taidan odottaa jo vauvan tuloa, kun aloin ikkunanpesulle. Pitääkin ehkä seuraavaksi aloittaa se Tiinan vinkkaama saunan lattian jynssäys, tosin se ei työasentonsa vuoksi hirveesti innosta... Eilen tein jo keksejäkin mitä ajattelin ottaa sairaalaan herkuteltavaksi mukaan (jos ne nyt ei kuivu ennen kuin sinne päästään...).

Eilen kävin töissä lounaalla. Enpä ole siellä käynytkään heinäkuun puolivälin jälkeen! Muutama työkaveri tuli ihmettelemään että mitä kummaa siellä oikein teen, ja koska se laskettu aika olikaan... Ruoka oli yhtä hyvää kuin ennen (siis oikeesti) ja kiva kun sen sai valmiina :)

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

No kieltämättä oli aikamoinen yllätys törmätä ruokalassa! =)
Ihanaa mitä kaikkea sä olet tehnyt ja puuhannut, ihan hengästyttää vain seurata! :) Tsemppiä loppurutistukseen!