Lilypie 2nd Birthday Ticker

tiistai 11. syyskuuta 2007

Kuinka varastosta tehdään lastenhuone - osa II

Noin. Nyt alkaa näyttää varastokin enemmän lastenhuoneelta. Vaikka edelleen jäljellä on koko seinän kokoinen Lundia-hylly ja isohko työpöytä (ja nämä siis ovat jäämässäkin paikalleen), niin muuten huone alkaa olla valmis vauvalle.

Osassa yksi jäätiin siihen pisteeseen, että seinän maalaus oli kesken. Seinä on nyt maalattu, vaikka se vaatikin tuplamäärän maalia alkuperäiseen arvioon verrattuna, ja jouduin siis menemään ostamaan sitä lisää K-Raudasta. Yhteensä sitä meni seinään neljä kerrosta, joista minä maalasin puolet ja Anssi toiset puolet. Onneksi valkoisen seinän Anssi sai kuitenkin hyvin paikkamaalattua ilman että koko seinää tarvitsi maalata.

Vihreää seinää vasten on nyt asetettu pinnasänky, joka hankittiin Turusta samasta liikkeestä kuin vaunut. Muuten hyvä, mutta toimituksesta puuttui a) suomenkieliset kasaamisohjeet, b) 2 ruuvia ja c) kuusiokoloavain. Kohdista a ja c selvittiin, mutta b:tä varten piti soittaa takaisin liikkeeseen ja tilata uudet ruuvit Tanskasta. Muutamassa päivässä ne tulivatkin ja Anssi sai väännettyä ne paikalleen (eivät siis todellakaan olleet samanlaiset kuin alkuperäiset...). Vihreällä seinällä myöskin Marimekon Heinä-kankaasta tehty taulu. Lisäksi pinnasänkyyn olen tehnyt pussilakanan Marimekon Päärynä-kankaasta. Työlistalla on vielä pinnasuojat...

Valkoisella seinällä on Ikean bambu-tarroja, katsotaan kuinka kauan ne pysyvät seinässä kiinni... Näiden alta sai varastoon poistua hauska Hundertwasser-taulu :( Muuta huoneessa ei juuri olekaan. Eikä tilaakaan. Paitsi siis nurkassa vaatekaappi, väliaikaissijoituksessa (toivottavasti...) vaunut sekä sitteri. Niin ja kaikkea muuta sekalaista kamaa. Edellisessä blogientryssä aiheesta spekuloitiin uuden maton ostamista, mutta sitä ei ole vielä tehty, nyt lattialla on alkuperäinen mummuni kutoma matto, tosin taitettuna tilanpuutteen takia kaksinkerroin. Työpöydän lipastot sen sijaan on siivottu (!!) ja toisessa on jopa kaksi tyhjää laatikkoa nyt pikkuvesselin tavaroille.

Tässä vielä videokuvaa, jos ylläolevista ei saanut käsitystä mikä on mikin seinä...

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tämähän näyttää hienolta! Oton huone on ollut vuoden "valmiina", mutta kalustaminen on pahasti kesken. Jospa tässä saisi inspiraation vielä syksyn aikana, kun on verhokangaskin jo valittuna...

Ami kirjoitti...

Ei oo totta, kävin just katsomassa noita Ikean bambuja makkarin seinälle - tuon samaisen heinätaulun kaveriksi...